Ochrana osobných údajov

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké informácie zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ : Lukáš Prelovský – NadupanýWeb.sk/cz., so sídlom Obrancov mieru 347/8, 01841 Dubnica nad Váhom, Slovenská republika, IČO: 50387456, Číslo živn.registra: 350-38627, okresný úrad Trenčín, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:

  • súbory cookies
  • osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho „Kontaktného formulára“ alebo „Nezáväzná objednávka služby PC-Servis“ prípadne „Nezáväzná objednávka služby PC-Servis“

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom nášho formulára, budú použité výhradne na účely, na ktoré boli určené, t.j. údaje z „Kontaktného formulára“ výhradne len pre potreby spätného kontaktovania sa s vami, „Nezáväzná objednávka služby PC-Servis“ na vypracovanie cenovej ponuky a realizáciu objednávky v prípade akceptácie cenovej ponuky prípadne „Nezáväzná objednávka služby PC-Servis“ pre účely kontaktovania a dohodnutia realizácie zákazky.

Údaje pri nákupe

Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie. Povinnými údajmi sú teda len tie, bez ktorých vám nákup nevieme zaslať a vašu objednávku vybaviť, ako vaše meno, e-mailová adresa, adresa na doručovanie, telefónne číslo a samotný predmet objednávky.
Údaje, ktoré od vás získame pri vytváraní objednávky, používame na jej vybavenie. Tieto údaje taktiež potrebujeme do nášho účtovného a fakturačného poriadku.

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäte prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a iné nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti a zabezpečujú riadne fungovanie stránok. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Doba expirácie cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať
Nastavenia cookies je možné zmeniť v rámci vášho internetového prehliadača v jeho nastaveniach. Odstránením, alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Nastavenie súborov cookie
 

CookieDĺžka trvaniaPopis
_clck1 yearNo description
_clsk1 dayNo description
_ga2 rokySúbor cookie _ga nainštalovaný službou Google Analytics počíta údaje o návštevníkoch, reláciách a kampaniach a tiež sleduje používanie stránky pre analytický prehľad stránky. Súbor cookie ukladá informácie anonymne a priraďuje náhodne vygenerované číslo na rozpoznanie jedinečných návštevníkov.
_gat1 minútaTento súbor cookie inštaluje Google Universal Analytics, aby obmedzil mieru požiadaviek a tým obmedzil zhromažďovanie údajov na stránkach s vysokou návštevnosťou.
_gid1 denSúbor cookie _gid nainštalovaný službou Google Analytics ukladá informácie o tom, ako návštevníci používajú webovú stránku, a zároveň vytvára analytickú správu o výkonnosti webovej lokality. Niektoré zo zhromažďovaných údajov zahŕňajú počet návštevníkov, ich zdroj a stránky, ktoré anonymne navštevujú.
_GRECAPTCHA5 mesiacov 27 dníTento súbor cookie nastavuje služba Google recaptcha na identifikáciu robotov na ochranu webovej stránky pred škodlivými spamovými útokmi.
ANONCHK10 minútSúbor cookie ANONCHK nastavený spoločnosťou Bing sa používa na uloženie ID relácie používateľa a tiež na overenie kliknutí z reklám vo vyhľadávacom nástroji Bing. Súbor cookie tiež pomáha pri vytváraní prehľadov a personalizácii.
CLID1 rokNo description
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 rokTento súbor cookie nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent sa používa na zaznamenanie súhlasu používateľa s cookies v kategórii „Reklama“.
cookielawinfo-checkbox-analytics11 mesiacovTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Analytika“.
cookielawinfo-checkbox-functional11 mesiacovSúbor cookie je nastavený na základe súhlasu so súbormi cookie GDPR na zaznamenanie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Funkčné“.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 mesiacovTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbory cookie sa používajú na uloženie súhlasu používateľa s ukladaním súborov cookie v kategórii „Nevyhnutné“.
cookielawinfo-checkbox-others11 mesiacovTento súbor cookie nastavuje doplnok GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Ostatné„
cookielawinfo-checkbox-performance11 mesiacovTento súbor cookie nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii „Výkon“.
CookieLawInfoConsent1 rokZaznamená predvolený stav tlačidla zodpovedajúcej kategórie & štatút CCPA. Funguje iba v koordinácii s primárnym súborom cookie.
foxentry-geo1 hodinaUložiť približnú geolokáciu používateľa, aby sa zlepšila relevantnosť výsledkov služby Foxentry.cz
MUID1 rok 24 dníBing nastavuje tento súbor cookie tak, aby rozpoznal jedinečné webové prehliadače navštevujúce lokality spoločnosti Microsoft. Tento súbor cookie sa používa na reklamu, analýzu stránok a iné operácie.
PHPSESSID5 mesiacov 27 dníTento súbor cookie je natívny pre aplikácie PHP. Súbor cookie sa používa na ukladanie a identifikáciu jedinečného ID relácie používateľa na účely riadenia relácie používateľa na webovej lokalite. Súbor cookie je súbor cookie relácie a vymaže sa, keď sa zatvoria všetky okná prehliadača.
SERVERIDreláciaTento súbor cookie nastavuje nástroj na vyrovnávanie zaťaženia HAProxy spoločnosti Slideshare, aby priradil návštevníka ku konkrétnemu serveru.
SMreláciaNo description available.
SRM_B1 rok 24 dníPoužíva ho Microsoft Advertising ako jedinečné ID pre návštevníkov.
ssupp.vid6 mesiacovSúbor cookie nastavený spoločnosťou Smartsupp na zaznamenávanie ID návštevníka.
ssupp.visits6 mesiacovSúbor cookie nastavený spoločnosťou Smartsupp na zaznamenávanie počtu predchádzajúcich návštev potrebných na sledovanie automatických správ.
viewed_cookie_policy11 mesiacovSúbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent a používa sa na uloženie toho, či používateľ súhlasil alebo nesúhlasil s používaním súborov cookie. Neuchováva žiadne osobné údaje.

Komu údaje sprístupňujeme

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom.

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:

  • prístup k svojim osobným údajom
  • právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
  • právo namietať proti spracúvaniu
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.

Instagram @PC_Servis.sk